Надія Матвєєва різко відповіла хейтерам після її появи на мітингу під КМДА
Надія Матвєєва різко відповіла хейтерам після її появи на мітингу під КМДА

Надія Матвєєва різко відповіла хейтерам після її появи на мітингу під КМДА

Підписники почали роздавати поради ведучій.

Українська ведуча й волонтер Надія Матвєєва біля КМДА висловила свою думку щодо змін у бюджеті Києва на 2024 рік та зіштовхнулася з проявом хейту у соцмережах.

Вчора, 14 грудня, знаменитість прийшла до стін КМДА з нагоди прийняття міською владою бюджету на 2024 рік. Надія разом з рештою свідомих українців вийшли на мітинг з пропозиціями задля створення "розумного бюджету для міста". Ведуча спочатку рішуче подалася до сесійної зали, щоб виступити перед мером і депутатами. Втім, її не пропустили. Це не зупинило Матвєєву, тому вона взялася за мікрофон і вийшла виступити перед громадою. Серед її вимог – "замість забудови ландшафтної зони на Оболоні та дороги через парк Осокорки – гроші на інклюзивність". Свою ромову Надія записала та запостила у Instagram.

Безліч прихильників підтримало думку Надії. Однак знайшлися й ті, хто почав засуджувати ведучу. У коментарях під її дописом розгорнулася дискусія, мовляв, чому вона раніше не виходила на мітинги поблизу інших установ. Ба більше, деякі починали публічно принижувати знаменитість. Матвєєва вирішила записати відео, у якому відповіла всім хейтерам одразу.

"Це для тих, хто під моїми відео зауважує, що я не те зробила, не туди пішла, про те забула, не сказала, не тих підтримала… Пропоную вам відчепитися. Я вас не тримаю. Я вас відпускаю. У мене є свої почуття, досвід, бажання, розуміння. Виходячи з цього я щось роблю. І якщо у вас є свої емоції й досвід, уявіть собі ви можете з цим щось зробити, а не тільки п*здякати у коментарях під моїми відео", - наголосила телеведуча.

Джерело матеріала
loader