Помер емір Кувейту шейх Наваф аль-Ахмед
Помер емір Кувейту шейх Наваф аль-Ахмед

Помер емір Кувейту шейх Наваф аль-Ахмед

Причини смерті політичного лідера не розголошуються

Пішов із життя емір Кувейту шейх Наваф аль-Ахмед аль-Джабер аль-Сабах. Йому було 86 років.

Джерело: Al Jazeera.

Подробиці: Кувейтського лідера госпіталізували в листопаді. Медики діагностували в нього раптові проблеми зі здоров'ям. На сьогодні дані про його захворювання та причини смерті не розголошуються.

Цитата міністра Мухаммеда Абдулли Аль Сабаха: "З великою скорботою і скорботою ми - кувейтський народ, арабські й ісламські нації і дружні народи світу - оплакуємо покійного його високість еміра шейха Навафа Аль Ахмада Аль Джабера Аль Сабаха, який відійшов до свого пана, сьогодні".

Наваф аль-Ахмед склав присягу у вересні 2020 року. Уряд обрав його новим еміром після смерті зведеного брата шейха Сабаха аль-Ахмеда аль-Джабера аль-Сабаха у США у віці 91 року.

Деталі: Політичні оглядачі уточнюють, що шейх Наваф славився своєю мудрістю і відданістю добробуту свого народу. Його правління залишить незгладимий слід в історії Кувейту. Вважається, що смерть Навафа викличе не тільки національний жаль, а й питання про майбутній політичний курс Кувейту. Головне питання, хто очолить країну в період змін, і які виклики та можливості відкриються перед цією нафтовою монархією в новому етапі її історії.

Джерело матеріала
loader
loader