"Не звик здаватися": Кличко закликав припинити розвалювати систему управління столицею
"Не звик здаватися": Кличко закликав припинити розвалювати систему управління столицею

"Не звик здаватися": Кличко закликав припинити розвалювати систему управління столицею

Мер Києва Віталій Кличко закликав припинити розвалювати систему управління столицею. Він підкреслив, що попри все продовжить працювати, щоб тримати місто в належному стані, забезпечувати комфорт та сервіси мешканцям столиці, бо не звик здаватись.

Про це очільник КМДА написав у своєму блозі в OBOZ.UA. Він підкреслив, що через внутрішні чвари Україна може втратити підтримку цивілізованого світу.

"Можна скільки завгодно хіхікати, думаючи, що блискуче пожартували, продовжувати розповсюджувати брехню, нищити чиюсь репутацію, штампувати кримінальні справи, які розвалюються в судах. Але не треба руйнувати життєзабезпечення столиці! Не треба цілеспрямовано розвалювати систему управління містом тільки заради того, щоб знищити Кличка. Не брешіть людям – ні про справи в Києві, ні взагалі! Українці заслуговують на відвертість і правду, якою б вона не була. Українці заслуговують на демократичну і правову державу, за яку вони борються. І, прикриваючись війною, не можна топтати ті паростки реформ, які розпочинали в країні. Як би складно не було, потрібно рухатися вперед і втілювати необхідні зміни. Інакше – перемогти нам буде дуже складно… І про це говорять і наші партнери", – наголосив Кличко.

Міський голова підкреслив, що продовжить і надали працювати, щоб тримати місто в належному стані, забезпечувати комфорт та сервіси мешканцям Києва. Він також не доноситиме необхідність підтримки й допомоги Україні на всіх міжнародних майданчиках і зустрічах, а також залучатиме її для Києва та нашої держави.

"Бо не звик здаватися. Ні колись у ринзі, ні тим більш зараз. Особливо, коли для України переломний момент. Момент, коли вона може через внутрішні чвари і незрозумілу політичну боротьбу, через гальмування демократичних реформ, втратити підтримку цивілізованого світу. Тому і робитиму все, що можу. А за вподобайки в соцмережах і персональні рейтинги сьогодні можуть хвилюватися тільки лайкозалежні персонажі. Бо міряти рейтинги в країні, яка бореться за свое існування, - це недержавницька позиція. Якщо втратимо країну, кому будуть потрібні ваші рейтинги?", – резюмував Кличко.

Як повідомляв OBOZ.UA, Київська міська рада в четвер, 14 грудня, ухвалила бюджет столиці на 2024 рік. Доходи міста на наступний рік запланували в сумі понад 72,6 млрд грн, видатки – понад 85,3 млрд.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала