Переваги використання підставки для ноутбука під час роботи
Переваги використання підставки для ноутбука під час роботи

Переваги використання підставки для ноутбука під час роботи

7 переваг використання підставки для ноутбука

Ти помітив, як після початку регулярної роботи за ноутбуком погіршилася твоя постава? А цей дискомфорт в шиї, спині, плечах? Доводиться постійно відволікатися від роботи, шукаючи позу, в якій буде зручно сидіти. Через це стає складно підтримувати концентрацію і оперативно виконувати робочі завдання. 

З подібними проблемами стикаються майже всі власники лептопів. Вирішити їх допоможе підставка для ноутбука, за допомогою якої ти суттєво поліпшиш ергономіку свого робочого простору. 

Чому робота без підставки під ноутбук негативно впливає на продуктивність? 

В свій час лептопи здійснили революцію, дозволивши офісним робітникам працювати з будь-якого місця. Це досі має купу переваг, але не кращим чином впливає на твоє здоров’я. 

Справа в тому, що без настільної підставки тобі потрібно дивитися вниз, щоб бачити екран. Нахилена вперед голова викликає напругу в шиї та спині, що з часом може призвести до виникнення дискомфорту та, навіть, болю. 

Щоб уникнути цього, необхідно знайти спосіб підняти лептоп на більш зручну висоту. Звичайно, ти можеш експериментувати з купою книжок або коробками, але це рішення не годиться в довгостроковій перспективі.  

Створення комфортного робочого місця з встановленням підставки на стіл є найкращим способом підвищити свою продуктивність. А обравши стильні офісні меблі, наприклад в https://eversolid.com.ua/, ти організуєш комфортний ергономічний простір, в якому буде приємно працювати.  

7 переваг використання настільної підставки для ноутбука

Після того, як ти піднімеш екран у правильне положення за допомогою  підставки під ноутбук, це одразу ж матиме наступні позитивні ефекти: 

  1. Зменшення дискомфорту в спині, плечах, шиї. Почавши сидіти в правильній позі, ти знизиш навантаження на м’язи та хребет. 
  2. Налаштування зручнішого кута огляду. Тобі більше не доведеться згинати шию, щоб дивитися на екран. 
  3. Поліпшення постави. Припинивши сутулитися, ти зможеш вирівняти спину. 
  4. Оптимізація простору. Оскільки підставка піднімає девайс над столом, звільнене місце можна використати, щоб зберігати речі. 
  5. Полегшення концентрації. Відсутність дискомфорту допоможе зосередитися на повсякденних задачах.
  6. Зниження втомлюваності. Сидячи в зручному положенні, ти зможеш працювати довше. 
  7. Поліпшення ергономіки. Робота в комфортному середовищі буде продуктивнішою та приємнішою. 

Слід зауважити, що підставка під ноутбук на стіл не підходить для друкування. Тобі потрібно буде під’єднати зовнішню клавіатуру. Так ти зможеш набирати текст швидше і додатково зменшиш навантаження на руки, адже триматимеш зап’ястя в більш зручному положенні. 

Джерело матеріала
loader
loader