РФ розробляє план: Гуменюк пояснила, чи будуть нові атаки по Україні на свята
РФ розробляє план: Гуменюк пояснила, чи будуть нові атаки по Україні на свята

РФ розробляє план: Гуменюк пояснила, чи будуть нові атаки по Україні на свята

Російські війська намагаються розробити новий план, щоб здійснити атаки ракетами та дронами по Україні. Не виключено, що окупанти можуть активізувати обстріли на зимові свята.

Про це заявила керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони України Південь Наталія Гуменюк у коментарі ведучому інформаційного телемарафону Єдині новини Вадиму Карп’яку.

– Ми прорахували за аналітикою попередніх бойових дій. Уже можемо говорити про те, що витримали таку паузу, зокрема, з використанням великої кількості ракет, і взяли паузу зараз у використанні Shahed. Очевидним є факт, що вони намагаються розробити новий план і його застосувати, – вважає Гуменюк.

Речниця ОК Південь звернула увагу, що російські окупанти можуть активізувати атаки після погіршення погоди та посилення морозів, щоб завдати удару по українській енергосистемі.

Зараз дивляться

– Не виключено, що це будуть свята, які тепер у нас від їхніх відрізняються. І ми знаємо, як вони люблять грати на цій темі, і про те, що ми переорієнтувалися на Захід. Насправді ми просто тримаємо загальний курс з усім цивілізованим світом.

Цілком ймовірно, що ворог може активізувати на цей період свою ракетно-дронову активність. Крім того, можемо говорити про аналіз синоптичної ситуації. Очевидно, вони очікують погіршення погоди і посилення морозів, щоб вчинити енергетичний терор. Природа нашого краю теж проти наших ворогів, – стверджує Гуменюк.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Джерело матеріала
loader
loader