ЗСУ продовжують утримувати позиції на лівому березі Херсонщини – Гуменюк
ЗСУ продовжують утримувати позиції на лівому березі Херсонщини – Гуменюк

ЗСУ продовжують утримувати позиції на лівому березі Херсонщини – Гуменюк

Сили оборони продовжують утримувати  позиції на лівому березі Херсонської області.

Про це в ефірі національного телемарафону Єдині новини заявила речниця обʼєднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

Вона зазначила, що попри спроби росіян час від часу робити штурмові проходи й перевіряти на міцність українську оборону, позиції було утримано.

Зараз дивляться

За словами речниці, підрозділи РФ, які перебувають на території України, дуже різноманітні, й інколи між ними виникають сутички. Але час від часу між ними виникають змагання щодо того, хто буде результативнішим на фронті в Україні.

– У них внутрішній розбрат, дуже очевидний і у радіоперехопленнях, і в загальній поведінці, яку ми можемо спостерігати за допомогою аеророзвідки. Бачимо, що злагодження у підрозділах ворога немає. Але час від часу в них є змагання за те, хто буде результативнішим на своєму відрізку відповідальності. І в такому випадку вони змагаються по результативності саме штурмових дій, – сказала вона.

Гуменюк запевнила, що в цьому питанні українські підрозділи не дають їм шансу.

ЗСУ на лівому березі

Кілька місяців тому українським військовим вдалося висадитися на лівобережжі Херсону та створити там кілька плацдармів.

Десантування на східний берег Дніпра було складною, серйозною частиною великої і масштабної бойової операції.

Сили оборони продовжують вести контрбатарейну боротьбу, а артилеристи прикривають наших воїнів, які перебувають на лівому березі.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Наші підрозділи досить результативно використовують аеророзвідку та ударні дрони, хоча складні погодні умови останнім часом ускладнюють бойову роботу.

Теги за темою
Збройні сили України Херсон
Джерело матеріала
loader
loader