У Радехові люди обурились повідомленням влади про відстріл собак та котів
У Радехові люди обурились повідомленням влади про відстріл собак та котів

У Радехові люди обурились повідомленням влади про відстріл собак та котів

Влада після цього підкоригувала свій допис

У місті Радехів Львівської області влада повідомила, що на території єгерських обходів відстрілюватимуть мисливських та бродячих тварин. У перечень спочатку потрапили коти й собаки, але допис підкоригували після обурення містян.

Джерело: Фейсбук-сторінка Радехівської міської ради.

Подробиці: На своїй сторінці у фейсбуці місцева влада виклала повідомлення, що мисливці відстрілюватимуть поза межами населених пунктів тварин. Окрім вовків та лисиць, у переліку були бродячі коти, собаки та ворон. Така інформація викликала обурення містян у коментарях. Люди почали звинувачувати місцеву владу у варварстві та питали, у "якому столітті" вони живуть. Стверджували, що для бродячих тварин доцільніше створити притулок. А навичками вбивати краще хизуватися на фронті. Також містяни тегали Львівську обласну адміністрацію та організації із захисту тварин, щоб вони звернули увагу на цю ситуацію.

У Радехові люди обурились повідомленням влади про відстріл собак та котів - Фото 1

Більш детально: Місцева влада ж ніяк не прокоментувала. Замість нормальної комунікації, початковий допис підкоригували і прибрали із переліку собак, котів та ворон. Але людей це не влаштувало, вони прикріпили скриншот початкового допису.

У Радехові люди обурились повідомленням влади про відстріл собак та котів - Фото 2
Джерело матеріала
loader
loader