Зірка кліпів Little Big раптово помер у 29 років
Зірка кліпів Little Big раптово помер у 29 років

Зірка кліпів Little Big раптово помер у 29 років

У 29 років помер актор, який грав у кліпах Little Big

У Москві знайшли мертвим 29-річного танцюриста та шоумена Дмитра Красилова. Він був відомий під прізвиськом "Пухляш" і здобув широку популярність після зйомок у кліпі російського гурту Little Big, який втік із РФ, а потім взагалі розпався.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Як пишуть джерела, чоловікові стало погано напередодні 17 грудня, коли він повертався додому з роботи. А вже 18 грудня його тіло виявили у квартирі без ознак життя. Також є інформація, що причиною смерті молодого шоумена стали ускладнення після коронавірусу, на який він хворів.

Дмитро Красилов у кліпі Little Big

Дмитро Красилов народився у російському місті Заринську на Алтаї. З дитинства він мріяв про кар’єру артиста. 2017 року Красилов був учасником телевізійного талант-шоу "Танці на ТНТ", де підкорив усіх своєю харизмою. Його навіть називали "центнер харизми" через велику вагу.

У 2020 році Дмитро Красилов прославився завдяки зйомкам у кліпі UNO групи Little Big. Він запам’ятався глядачам, як пухляш, який танцював у яскравому блакитному комбінезоні, демонструючи надзвичайну пластичність та експресію. Цей кліп за участю Красилова зібрав на YouTube понад 200 мільйонів переглядів.

Джерело матеріала
loader
loader