На Житомирщині мати покусала немовля, бо посварилася з чоловіком
На Житомирщині мати покусала немовля, бо посварилася з чоловіком

На Житомирщині мати покусала немовля, бо посварилася з чоловіком

У місті Чуднів Житомирської області 24-річна жінка катувала свою п'ятимісячну доньку. Від медиків до поліції надійшло повідомлення про те, що в один із медзакладів поступила дитина зі слідами від укусів на обличчі та кінцівках. Провівши розслідування, правоохоронці встановили, що до травмування немовляти причетна 24-річна матір. Про це повідомляє поліція Житомирської області.

- Поліцейським жінка розповіла, що таким чином неодноразово намагалася змусити дитину припинити плакати. Свій стан матір пояснила сильним душевним хвилюванням після конфліктів з чоловіком. Зважаючи на виявлені обставини, за поданням ювенальних інспекторів соціальні служби вилучили немовля з родини. Нині дитина перебуває у безпеці. Також розглядається питання про позбавлення матері батьківських прав, - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що відповідно до висновків експертів тілесні ушкодження, завдані немовляті, належать до категорії легких з короткочасним розладом здоров’я. Встановлено також, що під час їх спричинення дитина відчувала сильний біль та страждання.

Слідчі кваліфікували це діяння за ч. 1 ст. 127 (Катування) КК України та 28 грудня повідомили жінці про підозру. Надалі будуть призначені експертизи, у тому числі щодо психічного стану підозрюваної.  Процесуальне керівництво здійснює Чуднівська окружна прокуратура. Згідно з чинним законодавством жінці загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

 

Теги за темою
поліція Діти
Джерело матеріала
loader