КМВА повідомила про двох загиблих та 18 поранених внаслідок ранкового удару
КМВА повідомила про двох загиблих та 18 поранених внаслідок ранкового удару

КМВА повідомила про двох загиблих та 18 поранених внаслідок ранкового удару

Під час ранкового масованого удару РФ зранку 29 грудня над Києвом та областю було уражено понад 30 повітряних цілей. Як повідомили в Київській міській військовій адміністрації, двоє загиблих та 18 постраждалих.

- Ворог завдав одного з наймасованіших повітряних ударів по території України. Противник застосував баражуючі боєприпаси типу Shahed, крилаті ракети Х-22/Х-32 із стратегічних бомбардувальників Ту-22М3, балістичні ракети, С-300, крилаті ракети Х-101/Х555 з стратегічних бомбардувальників Ту-95 МС, аеробалістичні ракети Х-47М2 "Кинджал" з Міг-31К, - наголосили в адміністрації.

В столиці повітряна тривога оголошувалася тричі і сумарно тривала майже 5 годин. Під час останньої тривоги столицю атакували кількома десятками ракет різного типу. Вони заходили на місто хвилями і з різних напрямків. Понад 30 об’єктів було збито силами ППО.

В КМВА наголосили, що наразі відомо про двоє загиблих та 18 постраждалих. Пораненим надається медична допомога.

Була пошкоджена будівля станції метро Лук'янівська, яка вже відновила роботу.

В Подільському районі зафіксовано  загоряння складу на площі орієнтовно 3000 м2. Працює ДСНС. У Святошинському загорівся незаселений багатоповерховий будинок та три автомобілі.  Обидві пожежі ліквідовано.

У Шевченківському районі є загоряння в недобудованому бізнес-центрі, пошкодження житлового будинку, загоряння на території гаражів (ліквідовано), пожежа на території складських приміщень та на території нежитловій забудові.

У Дарницькому районі є пошкодження житлового багатоповерхового будинку та приватного будинку. Без пожеж.

Джерело матеріала
loader
loader