У київському автобусі помітили чоловіка зі сплячим у нього на плечі хижаком
У київському автобусі помітили чоловіка зі сплячим у нього на плечі хижаком

У київському автобусі помітили чоловіка зі сплячим у нього на плечі хижаком

Незвичайний звір привернув до себе увагу оточуючих

У четвер, 4 січня, в одному з районів Києва люди помітили чоловіка, який їхав автобусом, тримаючи на плечі досить великого лисиця. Хижий звір поводився спокійно і не звертав увагу на оточуючих.

Фото лисиця опублікували у Телеграм-каналі "Київський рух". На знімку видно, що на хижу тварину одягнена шлейка з повідцем.

Так, в одному із районів Києва пасажири громадського транспорту помітили на плечі у чоловіка лисиця. Люди були здивовані такою несподіваною зустріччю, адже не щодня побачиш у межах міста рудого хижака.

Варто зазначити, що лисиця поводилася спокійно і не боялася звуків, що зброювали — тварина мирно спала на плечі у господаря. На хижаку можна помітити шлейку та повідець, проте намордник на ньому відсутній.

Лис мирно спав на плечі у господаря

Довідково: Одомашнені або ручні лисиці вважаються екзотичним видом домашніх тварин, які широко поширені в багатьох країнах світу. Їхня поведінка близька до поведінки собаки, але при цьому лисиці залишаються такими ж незалежними, як кішки. Лисиця незабаром буде відповідати всім ознакам домашньої тварини, якщо з нею ви будете проводити достатньо часу.

Зазвичай до раціону домашніх лис включають високоякісний корм, спочатку передбачений для собак. Але його доречно доповнити фруктами, ягодами та овочевим набором.

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що в київській багатоповерхівці людей переполошив хижака (фотофакт). Відомо, що у під’їзді багатоповерхового будинку, розташованого на проспекті Академіка Вернадського, місцеві жителі помітили лисицю. Тварина бігала сходами і явно не розуміла, де вона знаходиться.

Як саме дика хижа тварина опинилась у багатоповерховому будинку — залишається загадкою. На думку користувачів соцмереж, звір міг втекти від господині, оскільки в цьому районі неодноразово бачили жінку, яка вигулювала на повідку лисицю.

Теги за темою
Київ Тварини
Джерело матеріала
loader
loader