Зірка класичної версії Мері Поппінс померла у віці 100 років
Зірка класичної версії Мері Поппінс померла у віці 100 років

Зірка класичної версії Мері Поппінс померла у віці 100 років

Британська акторка Глініс Джонс, відома за роллю місіс Бенкс у класичній версії Мері Поппінс 1964-го, померла у віці 100 років.

Померла акторка Глініс Джонс

Її смерть настала внаслідок природних причин у будинку для літніх людей у Лос-Анджелесі, підтвердив менеджер знаменитості Мітч Клем. Він додав, що Глініс поховають поруч із її батьком у Великій Британії.

Менеджер пригадав, що Джонс вплинула на мільйони людей та була інтелектуальною та дотепною особистістю, що дуже любила виступати. Клем зустрівся із зіркою на початку своєї карʼєри і довгий час працював із нею.

Зараз дивляться

– Сьогодні сумний день для Голлівуду. Ми не тільки оплакуємо смерть нашої дорогої Глініс, а й кінець золотого віку Голлівуду, – заявив Мітч Клем.

У жовтні 2023 року зірка відсвяткувала свій 100-й день народження та пожартувала, що не відчула жодних змін після цього. Акторка додала, що має гарний вигляд у будь-якому віці.

Карʼєра Глініс Джонс в кіно

Майбутня знаменитість народилася в Південній Африці, згодом її родина перебралася до Британії. Вона мала за плечима 20 років акторства, перш ніж отримала головну роль в екранізації Disney роману Памели Треверс Мері Поппінс. У класичній стрічці вона втілила образ місіс Вініфред Бенкс, що разом із чоловіком знаходить няню-чарівницю для своїх дітей.

Глініс Джонс отримала премію Тоні за роль у бродвейському мюзиклі A Little Night Music. Її гра у фільмі Бродяги 1960 року принесла актрисі номінацію на Оскар.

Також Глініс знялася у низці телепроєктів. Її остання поява на екрані відбулася в 1999 році у стрічці Суперзірка, в якій вона зіграла бабусю.

Теги за темою
смерть актриса
Джерело матеріала
loader
loader