Не переносять морозів: у РФ виють від "якості" китайських автомобілів
Не переносять морозів: у РФ виють від "якості" китайських автомобілів

Не переносять морозів: у РФ виють від "якості" китайських автомобілів

Китайські авто не витримали російських морозів та вийшли з ладу

Росіяни після того, як західні країни впровадили проти РФ масу санкцій, у тому числі забрали свій автопром, почали масово переходити на китайські автомобілі. Але якість у "китайців" виявилася дуже сумнівною, до того ж вони не переносять російських морозів.

Про це повідомляє "Спротив". За даними виданням, в умовах морозів, які нещодавно накрили Москву та Підмосков'я, російські канали у Telegram сповнені скарг росіян на китайські автомобілі.

Зокрема інтернетом гуляє низка відео, які зробили власники "китайців". На одному з них росіянка скаржиться, що не може їхати на своєму китайському авто, оскільки через холод в машини відмерзла та зламалася педаль газу – вона, як виявилося, була зроблена з пластику, який не витримав морозу.

На другому відео росіянин показав, що у нього в автомобілі вийшов з ладу та "заглючив" бортовий комп'ютер. Скоріше за все, техніка в автомобілі просто не була розрахована на такі морози, тому просто замерзла.

Раніше "Телеграф" розповідав про найкраще семимісне авто у світі. Воно з легкістю проїде 400 тисяч кілометрів чи навіть більше.

Також ми писали про 5 найнадійніших моделей Renault та Nissan. Вони усі з легкістю проїдуть 500 тисяч кілометрів і навіть більше.

Джерело матеріала
loader
loader