Трамп вимагає негайно звільнити главу Пентагону
Трамп вимагає негайно звільнити главу Пентагону

Трамп вимагає негайно звільнити главу Пентагону

Колишній президент США Дональд Трамп вимагає, щоб адміністрація Джо Байдена негайно звільнила міністра оборони Ллойд Остіна з посади.

У своїй соціальній мережі Truth Social Трамп заявив, що Остін "повинен бути негайно звільнений за неналежну професійну поведінку і невиконання обов'язків", пише New York Post.

"Він пропав безвісти на тиждень, і ніхто, включаючи його боса, криворукого Джо Байдена, поняття не мав про те, де він знаходиться або може перебувати. Він погано працював і повинен був бути звільнений разом з "генералом" Марком Міллі з багатьох причин, але особливо через катастрофічну капітуляцію в Афганістані, можливо, самого ганебного моменту в історії нашої країни", - цитує колишнього президента New York Post.

На початку 2023 року главу Пентагону доставили в Національний військово-медичний центр імені Уолтера Ріда. Офіційно про це повідомили за кілька днів після госпіталізації, що викликало велику хвилю обурення.

Днями він повідомив, що йде на поправку і "з нетерпінням чекає швидкого повернення в Пентагон", визнавши, що не забезпечив належне інформування громадськості.

Джерело: УНІАН

Теги за темою
Дональд Трамп Пентагон
Джерело матеріала
loader
loader