"Заради дітей": батько після розлучення пів року ночує у машині
"Заради дітей": батько після розлучення пів року ночує у машині

"Заради дітей": батько після розлучення пів року ночує у машині

Попри всі складнощі, чоловік намагається не впадати у відчай.

40-річний Ендрю Рейнольдс з Бірмінгема, що у Великій Британії, після розлучення став безпритульним й уже пів року ночує у своєму автомобілі Vauxhall Astra. Батько двох дітей харчується найдешевшою їжею на винос і приймає душ лише раз на тиждень. Про його історію написало видання Birmingham Live.

Містер Рейнольдс, який працює водієм служби доставки, паркується на ніч "де і коли завгодно", щоб бодай кілька годин поспати. Чоловік стверджує, що специфіка його роботи стала "бар'єром" для отримання житлової підтримки від місцевої міської ради.

Важливо "Прикидалася дитиною": сирота з України зустрілася з батьком, який вважав її небезпечною

Британець категорично відмовився від місць для тимчасового проживання, які йому запропонували соціальні служби. Він каже, що не протримається там й 30 секунд.

"Мені пропонують ночувати разом з наркоманами, наркодилерами та алкоголіками. Це пряма дорога до нервового зриву, а в мене і без того є проблеми зі здоров’ям", – пояснює чоловік.

На роботі ніхто не вірить, що Ендрю насправді бездомний і живе в автомобілі. Колеги сумнівались в цьому, бо в його машині завжди дуже чисто та охайно.

"У мене немає дому, але це ж не означає, що я нечепура й розкидаюся їжею та обгортками. Раз на тиждень ставлю машину на стоянку і прибираю, бо це єдине, що у мене є в житті", – розповідає британець.

Ендрю вже двічі будили представники правоохоронних органів. Поліціанти спочатку подумали, що він п'яний і спить за кермом, але потім перевіряли його документи.

Попри всі складнощі, Рейнольдс намагається не впадати у відчай.

"Намагаюся посміхатися, коли проводжу час з дітьми. Я знаю, що їм важко. Так, це не ідеально, але у мене є діти, заради них і живу", – додає чоловік.

Ендрю Рейнольдс живе в своїй машині
Фото: Birmingham Live

Нагадаємо, раніше Фокус писав про подружжя, яке від безвиході переїхало жити в стару церкву. Після капітального ремонту їхнє сімейне гніздечко стало предметом для заздрості. Про історію незвичної реконструкції вони часто розповідають у своєму TikTok.

Також ми писали про блогерку Джейн Діллон Хорнер з Лос-Анджелеса, яка разом зі своєю сестрою та мамою живе у крихітному гаражі. Дівчина показала на відео своє незвичайне житло, де є все необхідне для життя – електрика, вода та інтернет.

Теги за темою
Діти авто
Джерело матеріала
loader
loader