Міша Крупін розповів, що його син хоче стати військовим в Ізраїлі
Міша Крупін розповів, що його син хоче стати військовим в Ізраїлі

Міша Крупін розповів, що його син хоче стати військовим в Ізраїлі

Соліст гурту Корупція Міша Крупін розповів про сина, який тривалий час живе в Ізраїлі. 21-річний юнак не злякався війни і хоче стати військовим.

Син Міші Крупіна хоче стати військовим Ізраїлю

Міша Крупін рідко говорить про особисте життя, проте буває, що робить виняток. Його син Давид живе в Ізраїлі, куди переїхав п’ять років тому. Там юнак служив в армії та отримав громадянство.

Міша Крупін син

Фото: скріншот із інтерв’ю Міши Крупіна Люкс ФМ

– Він хоче піти військовою дорогою. Хоче підписати контракт і служити додатково, стати професійним військовим. Ми спілкувалися про війну і що там узагалі відбувається, у нас постійні розмови щодо його майбутнього, – зазначив Міша.

Крупін не сказав, чи поділяє бажання сина стати військовим, проте поділився, що Давид також займається творчістю і пише пісні різними мовами.

Зараз дивляться

– З одного боку я постійно йому щось усе життя розповідаю. Він займається творчістю. Пише пісні. Раніше писав російською. Останні пісні його були українською, на івриті, англійською пише. Це поки що не комерційно, – зазначив музикант.

До Ізраїлю Давид переїхав із РФ, коли йому було 16 років. Зробив він це за спеціальною програмою для українських євреїв. Загалом у Міши Крупіна троє дітей – син і названа донька від першого шлюбу з росіянкою, і молодша донька від другого шлюбу.

Джерело матеріала
loader
loader