Такого не можна уявити. Жінка знайшла свою двійницю і знівечила ножем до невпізнання
Такого не можна уявити. Жінка знайшла свою двійницю і знівечила ножем до невпізнання

Такого не можна уявити. Жінка знайшла свою двійницю і знівечила ножем до невпізнання

У німецькому місті Інгольштадт у серпні 2022 року жінка вбила свого двійника для того, аби інсценувати власну смерть. Вона разом зі своїм 25-літнім другом заздалегідь спланувала сценарій свого зникнення через конфлікт у родині, а саме, ймовірно, невдалий шлюб.

Ця справа вже отримала назву “вбивство двійника”.

Що відомо про вбивство

Готуючись до вбивства, підозрювана завела кілька фейкових акаунтів в Instagram й шукала схожих на себе одноліток, а потім домовлялася з ними про зустріч, даючи різні обіцянки.

Зараз дивляться

Прокурори стверджують, що жінка планувала втекти й почати нове життя.

Зрештою зустрітися погодилась 23-річна б’юті-блогерка алжирського походження на ім’я Хадіджа О. Їй пообіцяли безплатну процедуру у салоні краси.

У день вбивства Шарабан та її друг, 25-річний Шекір К., забрали дівчину з дому у місті Еппінген на півдні Німеччини, а потім, ймовірно, відвезли її до Інгольштадта у Баварії.

За словами прокурорів, дорогою жертва отримала 56 ножових поранень і ударів по голові. Шекір і Шарабан посадили вбиту на заднє сидіння авто і припаркували його у лісі. Спотворені рештки Хадіджі знайшли наступного дня.

Спочатку все йшло за планом, і родина Шарабан упізнала тіло, проте розтин викликав питання щодо особи вбитої. Зрештою слідство встановило, що жертвою стала інша людина.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Як стверджують працівники поліції, обидві дівчини були дуже схожі – вони мали довге чорне пряме волосся, однаковий колір обличчя тощо.

Шекіра і Шарабан затримали наступного дня після того, як їх помітили у місцевій піцерії.

– Не кожного дня зустрічаєш подібну справу, особливо з таким сюжетним поворотом. У той день, коли ми знайшли тіло, такого не можна було навіть уявити, – заявив Bild представник місцевої поліції Андреас Айхеле.

Якщо пару визнають винними, їм загрожує довічне ув’язнення. Самі вони звинувачення заперечують.

Теги за темою
Німеччина Вбивство
Джерело матеріала
loader
loader