EL Кравчук тоді і зараз: який вигляд сьогодні має епатажна зірка 90-х
EL Кравчук тоді і зараз: який вигляд сьогодні має епатажна зірка 90-х

EL Кравчук тоді і зараз: який вигляд сьогодні має епатажна зірка 90-х

EL Кравчук - це вже не епатажний парубок, а зрілий чоловік, в творчості якого все більше екзистенційності

Про Андрія Остапенка, який відомий як EL Кравчук, тривалий час майже нічого не було чути. Проте, незважаючи на повномасштабне вторгнення, артист продовжив будувати музичну кар’єру, а також не залишився осторонь проблем війни: він давно займається волонтерством та дає благодійні концерти ще з 2014 року.

Артист свого часу обрав псевдонім, який означав "електронний". "Телеграф" пригадав, яким виконавець був колись — на піку популярності у 90-х і що змінилося зараз.

Свого часу пісні EL Кравчук лунали з усіх радіостанцій, він не зникав з екранів телевізора, а також активно гастролював.

У 90-х EL Кравчук був еталоном сексуальності

Проте на початку 2000-х популярність виконавця почала розвіюватися, про нього все менше говорили, артист все рідше з’являвся на публіці. У 2018 році артист взяв участь у програмі "Х-фактор". Це ознаменувало новий етап у творчості EL Кравчука. Згодом він випустив кілька кліпів. Окрім цього, знявся в епізодичні ролі комедії "Великі вуйки-2".

Періодично артист давав невеликі інтерв’ю, в яких зізнавався, що з музикою та сценою його поєднує понад 25 років любові.

Співак дуже часто виступав за межами України, зокрема в Німеччині, де, за його словами, він міг співати все, що захоче. EL Кравчук наголошував, що він насправді нікуди не зникав, а продовжував працювати у більш ненав’язливому просторі.

Нещодавно EL Кравчук випустив пісню "Додому", яка присвячена людям, що стратили домівки та змушені через війну покинути дім. Композиція дуже глибока, створена на основі вражень українок, які за кордоном знайшли порятунок від біди. Загалом тема війни дуже позначилася і на творчості артиста, і на його зовнішньому вигляді, і на амплуа. Під час війни помер батько артиста, що також стало справжнім ударом для нього.

Якщо в 90-х EL Кравчук був мегапопулярною зіркою зі всіма помпезними атрибутами, яскравими костюмами та елементами кічу, він мав численні кліпи, натовпи шанувальниць, які захоплювалися неприхованою сексуальністю зірки. То зараз це зовсім інша людина: це вже не епатажний парубок, а зрілий чоловік, в творчості якого все більше екзистенційності. В пісні EL Кравчука не хочеться закохуватись, у творчість виконавця кортить вдивлятися і мислити. Він точно зайняв свою незмінну нішу в українському шоубізнесі.

Раніше "Телеграф" писав, що EL Кравчук зворушливо згадав батька, який помер на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Татові було 80 років і він не витримав стресу.

Теги за темою
війна
Джерело матеріала
loader
loader