Новий фільм Ітана Коена
Новий фільм Ітана Коена

Новий фільм Ітана Коена


 Видання Deadline опублікувало новину про новий фільм Ітана Коена («Старим тут не місце»), який називатиметься «Honey Don’t!» («Мила, не треба!»). Головні ролі у проєкті зіграють Марґарет Кволлі («Покоївка»), Обрі Плаза («Парки і зони відпочинку») та Кріс Еванс («Месники»). Перша перевтілиться у приватного детектива, друга зобразить таємничу рокову жінку, а Еванс стане лідером культу.

 Сюжет картини залишається невідомим, але стилістично вона буде похожа на комедію «Лялі їдуть далі», яка дебютує у кінотеатрах 23 лютого 2024 року (стрічка мала вийте ще у вересні, але через страйк Гільдії акторів її відклали до останнього місяця зими). Сценарій до обох фільмів Ітану Коену допомагала писати його дружина Тріша Кук. Студія Focus Features планує розпочати зйомки у травні.

 P.S. Зараз українські глядачі можуть побачити Марґарет Кволлі у «Бідолашних створіннях», а попереду у неї ще один проєкт Йорґоса Лантімоса «Види доброти» і вищезгадані «Лялі їдуть далі». 

 Обрі Плаза недавно з’явилася у другому сезоні «Білого лотоса» і бойовику «Операція «Фортуна»: Мистецтво перемоги» Ґая Річі, а цьогоріч - у комедії «Моя стара дупа» (дебют якої відбувся 20 січня на фестивалі Санденс, де вона отримала хороші відгуки від преси), а також у серіалі «Аґата: Дім Гаркнесс» і драмі «Мегалополіс» Френсіса Форда Копполи (які ще не мають дат прем’єр, але, найімовірніше, вийдуть у 2023-му). 

 Тим часом Кріс Еванс застряг на стрімінґах: вже доступні для перегляду «Небезпечне побачення» від Apple і «Продавці болю» від Netflix, а восени очікується комедійний екшн «Червоний» від Amazon.

Тегі: кастинг
Джерело: Deadline
Джерело матеріала
loader
loader