Харківський блогер кіт Степан потрапив до лікарні після обстрілів РФ
Харківський блогер кіт Степан потрапив до лікарні після обстрілів РФ

Харківський блогер кіт Степан потрапив до лікарні після обстрілів РФ

Знаменитий харківський кіт блогер-інфлюенсер Степан захворів на тлі стресу після ракетних ударів по Харкову 23 січня. Про це повідомляється в його Інстаграм.

- Трохи захворів. Після жахливого обстрілу Харкова 23 січня, на стресі, я почав погано почуватися. Зараз все начебто добре, я під професійним наглядом найкращих лікарів. Їжджу з мамою щодня до лікарні. Сьогодні зробили 3 уколи, ще вдома приймаю ліки, – йдеться на сторінці Степана.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Степан (@loveyoustepan)

Хазяйка кота, яка пише від його імені, подякувала всім небайдужим за те, що турбуються про здоров'я Степана. Користувачі мережі залишили безліч теплих слів на адресу кота та з побажаннями якнайшвидшого одужання. Всього за пару годин пост зібрав понад 53 тисячі позначок "Подобається".

  • У вересні 2022 року Степан разом господаркою повернувся до України після півроку перебування за кордоном. У соцмережах улюбленець мільйонів попросив передплатників допомогти, оголосивши новий збір коштів на життєво важливі потреби тварин, які опинилися в складних умовах через війну в Україні.
  • Ще у березні 2022 року, будучи за кордоном, кіт Степан зібрав десять тисяч доларів на допомогу тваринам в Україні, які страждають від війни.
  • Степан отримав премію World Influencers & Bloggers Awards. Він став справжньою зіркою вечора та позував папараці у метелику квітів прапора України.
Теги за темою
Обстріл
Джерело матеріала
loader