На Львівщині депутатам на сесії вручили повістки
На Львівщині депутатам на сесії вручили повістки

На Львівщині депутатам на сесії вручили повістки

Під час засідання сесії Червоноградської міської ради (Львівська область) 25 січня представники ТЦК вручили повістки депутатам. Про це повідомляє "Ехо Червонограда". Запрошення на проходження ВЛК отримали 10 народних обранців.

Як зазначив на початку засідання сесії представник ТЦК та СП, більшість місцевих депутатів вже побували у військкоматі та пройшли військово-лікарську комісію. Проте ще є 10 обранців, які вперто цього уникають. Тож повістки їм вручили особисто у сесійній залі.

Судячи із відео, народні обранці без ентузіазму сприйняли таку "акцію". Дехто почав обурюватися, що, мовляв, не може бути мобілізований з певних причин. Врешті, хоч і нехотячи, але прийняли запрошення з'явитися у ТЦК.

  • Запрошення 26 січня відвідати військкомат отримали: Войтович Андрій, Кашуба Володимир, Кудрик Іван, Лапець Михайло, Остапюк Петро, Пущик Мирослав та Шеремета Олег. Ще трьом обранцям повістки не змогли вручити, бо їх не було в залі. Це Гаманюк Віталій, Риндик Віталій та Шевчук Григорій.
  • У липні минулого року на початку засідання сесії Львівської облради депутати отримали повістки. Заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод згодом повідомив, що повістки отримали 34 депутати-чоловіки.
Теги за темою
Львівська область
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader