У Мюнхені затримали 66-річного українця з майже пів мільйона євро
У Мюнхені затримали 66-річного українця з майже пів мільйона євро

У Мюнхені затримали 66-річного українця з майже пів мільйона євро

В аеропорту Мюнхена (Німеччина) затримали пенсіонера, який перевозив 455 000 євро готівкою. Він збирався вилетіти на Кіпр.

Про це повідомила пресслужба німецької митниці на офіційному сайті. У BILD пишуть, що затриманий – громадянин України.

Інцидент стався 19 листопада 2023 року. Чоловіка піддали огляду біля виходу на посадку. Громадянин стверджував, що має "всього 300 євро". Спочатку прикордонники не знайшли жодних додаткових грошей.

"Після завершення перевірки невідомий чоловік під час посадки вручив мандрівникові валізу ручної поклажі", – йдеться в повідомленні.

У валізі між одягом лежали пачки купюр по 20 та 50 євро. Усього митники знайшли майже 455 000 євро готівкою. Гроші було вилучено, а щодо пенсіонера порушено справу, яка передбачає штраф.

Готівкові гроші

У митній службі з'ясовують, чи це відмивання грошей, кому вони належать і звідки взялися.

"Чоловік не надав жодної інформації про походження грошей", – заявила прессекретарка Головного митного управління Мюнхена Марі Мюллер.

Аеропорт Мюнхена на карті

Як писав OBOZ.UA:

– Вночі 27 січня в Польщі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю пасажирського автобуса з України. Внаслідок аварії 18 осіб постраждали.

– 18 січня в Польщі сталася ще одна ДТП з українцями. Автобус, який перевозив 26 людей, втратив керування, врізався в дерево й перекинувся.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader