Росія вбила останнього мешканця села Степок на Сумщині
Росія вбила останнього мешканця села Степок на Сумщині

Росія вбила останнього мешканця села Степок на Сумщині

Армія РФ вбила останнього мешканця села Степок на Сумщині. Тіло 60-річного Олександра Миколайовича знайшли 24 січня, повідомило Суспільне 28 січня.

Снаряд потрапив в кімнату, де був чоловік, розповів його син Руслан. Загибель чоловіка також підтвердили в СБУ та секретарка Краснопільської селищної ради Ірина Юхта.

Село Степок знаходиться недалеко від кордону з РФ поруч з гуманітарним переходом "Покровка-Колотилівка". За словами сина Олександра Миколайовича, його батько був останнім мешканцем села, всі інші евакуювалися.

- В середу 24 січня мої друзі поїхали подивитися, батька провідати. Так і побачили, що було пряме попадання. Я сам в шоці. Він не хотів виїжджати, там вже світла не було, гатили кожен день, ми йому генератор та акумулятор купили і він там жив. Була в нього кобила, собака, кури. Снаряд потрапив прямо йому в кімнату, там кухню побило, сарай. Зараз чекаю на маму та сестру, щоб поховати батька, - розповів Руслан.

Служба безпеки України розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднані з умисним убивством.

Фото: suspilne.media

Фото: suspilne.media

Фото: suspilne.media

  • 27 січня на Сумщині російська ДРГ розстріляла брата та сестру, які їхали в авто.
  • Найбільша активність російських диверсійно-розвідувальних груп фіксується в Сумській області. 
Теги за темою
російська агресія
Джерело матеріала
loader