Алек Болдвин повторно заявив, що не вбивав українську операторку Гатчинс
Алек Болдвин повторно заявив, що не вбивав українську операторку Гатчинс

Алек Болдвин повторно заявив, що не вбивав українську операторку Гатчинс

Голлівудський актор Алек Болдвін повторно заперечив свою провину у ненавмисному вбивстві української операторки Галини Гатчинс. Вона загинула на знімальному майданчику вестерну Іржа поблизу Санта-Фе в Нью-Мексико в жовтні 2021 року. Трагедія сталася, коли Болдвін тренувався стріляти з пістолета для однієї зі сцен.

Алек Болдвін не визнає себе винним у смерті українки Гатчинс

Аналогічні звинувачення були зняті з актора у квітні 2023 року за два тижні до того, як він мав постати перед судом. Прокурори Нью-Мексико  , заявивши про появу нових судово-медичних доказів. Вони стали результатом експертизи зброї, використаної під час стрілянини, в якій також був поранений режисер Джоел Соуза.

Знаменитість подав заяву із запереченням вини за день до запланованого онлайн-засідання в суді Санта-Фе, яке тепер не відбудеться. Алек Болдвін стверджує, що не натискав на спусковий гачок пістолета Кольт 45-го калібру, а лише відвів курок назад.

Зараз дивляться

Він також стверджує, що не винен у смерті Галини Гатчинс, оскільки не знав, що зброя містить бойові набої, яких в принципі не мало бути на знімальному майданчику.

Сторона обвинувачення має в цьому сумніви, адже експертиза довела, що інцидент міг статися лише у випадку натискання на спусковий гачок.

Хто отримав вирок у справі про ненавмисне вбивство Галини Гатчинс

Асистент режисера Дейв Голлс, що відповідав за зброю і боєприпаси на тих зйомках, отримав пів року позбавлення волі умовно. Також обвинувачуваною по справі проходить Ганна Гутьєрес-Рід, що мала слідкувати за вогнепальним приладдям. Вона, як і Болдвін провину заперечує.

Теги за темою
Вбивство
Джерело матеріала
loader
loader