В екопарк під Харковом після евакуації повернули кілька білих тигрів
В екопарк під Харковом після евакуації повернули кілька білих тигрів

В екопарк під Харковом після евакуації повернули кілька білих тигрів

До "Фельдман Екопарку" біля Харкова знову повернулися білі тигри, яких через постійні обстріли з боку російських військ довелося евакуювати в інший регіон. Про це повідомили співробітники екопарку в соцмережі.

- Як приємно знову бачити в Екопарку тих, хто встиг стати одним із його справжніх символів – білих тигрів. Ми вже повернули із вимушеної еміграції пару цих незвичайних тварин, на черзі – ще двоє звірів. До весни ми плануємо привезти ще групу великих хижаків, зокрема, на радість дітлахам, їхнім улюбленцям – тигренятам, – повідомили у парку.

Співробітники звіринця додали, що робота з повернення інших тварин до екопарку все ще триває. Далеко не всі вольєри відновлено, не завершено повне розмінування території екопарку.

  • У середині січня у "Фельдман екопарк" повернулися п'ять шимпанзе, яких через російські обстріли навесні 2022 року тимчасово відвезли до Харківського зоопарку. Наразі вони живуть у зимовому вольєрі, а співробітники екопарку вже почали ремонтувати їхні літні вольєри, які були пошкоджені ворожими снарядами.
  • Екопарк сильно постраждав на початку повномасштабного вторгнення Росії. На його території загинуло п'ять співробітників, а також понад 100 тварин. 80% будівель на території парку було зруйновано. Понад 3,5 тисяч тварин евакуювали.
Теги за темою
Тварини
Джерело матеріала
loader
loader