Disney анонсує «Ваяну 2», а Universal – «Світ Юрського періоду 4»
Disney анонсує «Ваяну 2», а Universal – «Світ Юрського періоду 4»

Disney анонсує «Ваяну 2», а Universal – «Світ Юрського періоду 4»


 Компанія Disney вирішила збагатити свій убогий репертуарний план на 2024 рік. Для цього студія переробить мультсеріал про героїв «Ваяни», який планували випустити на Disney+, в повнометражний сиквел – «Ваяна 2». Картина вийде у кінотеатрах 27 листопада 2024 року. Режисером назначили Девід Дж. Деррік мол., а про повернення Двейна Джонсона до озвучення Мауї ще нічого невідомо. Не забуваємо, що в 2025-му очікується ігрова адаптація мультфільму, де Двейн Джонсон зіграє напівбога.

 Також «мишачий дім» оголосив дату прем’єри «Зоотрополіса 2» - він дебютує в кінотеатрах 26 листопада 2025 року. Офіційну назву отримав новий проєкт з Всесвіту Чужого – на афішах буде написано «Чужий: Ромул». І появився невеличкий синопсис: молоді люди з далекого світу повинні зіткнутися з найжахливішою формою життя у Всесвіті. Прем’єра картини Федеріко Альвареса запланована на 15 серпня 2024-го.

 Студія Universal теж вирішила продовжити одну з своїх найприбутковіших франшиз. Фільм «Світ Юрського періоду 4» (робоча назва) вийде у кінотеатрах 2 липня 2025 року. Сценарій до нього напише Девід Кепп, автор тексту до «Парку Юрського періоду» Стівена Спілберґа. У режисерське крісло може сісти Девід Літч («Швидкісний поїзд»), з яким зараз ведуться перемовини. Старі герої попередніх шести стрічок не повернуться у сиквелі.

Тегі: анонси
Джерело: Deadline
Джерело матеріала
loader
loader