П’яті пологи 30-річної мешканки Волині пройшли в машині швидкої допомоги
П’яті пологи 30-річної мешканки Волині пройшли в машині швидкої допомоги

П’яті пологи 30-річної мешканки Волині пройшли в машині швидкої допомоги

30-річна мешканка Волинської області народила свою п’яту дитину прямо в машині екстреної медичної допомоги. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомили співробітники Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Коли надійшов виклик

– 7 лютого о 22.20 до Центральної оперативної диспетчерської надійшло повідомлення про те, що в одному з населених пунктів області у жінки почалися пологи. На виклик прибула бригада Горохівського відділення ЕМД, – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що медики ухвалили рішення про транспортування жінки з терміном вагітності приблизно 36-37 тижнів до пологового відділення.

Зараз дивляться

Не доїхавши до пологового будинку

Однак, як пишуть медики, дитина не захотіла чекати на прибуття до пологового будинку, жінка почала народжувати, тож санітарний транспорт здійснив зупинку, і пологи відбулися в машині ЕМД. О 22.30 на світ з’явилася здорова дівчинка.

За словами медиків, маму і немовля доправили в пологове відділення найближчого закладу охорони здоров’я в задовільному стані.

Другі пологи у швидкій

До слова, як розповіли лікарі, наступного дня пологи в машині повторилися. Цього разу у 22-річної жінки з терміном вагітності 39-40 тижнів, це були її другі пологи. На виклик приїхала бригада Любешівського відділення ЕМД.

Завдяки професіоналізму фельдшера з медицини невідкладних станів пологи пройшли без ускладнень і вже о 03.30 на світ з’явилася здорова дівчинка.

Джерело матеріала
loader
loader