Частина Дніпра залишається без тепла та води после російської атаки
Частина Дніпра залишається без тепла та води после російської атаки

Частина Дніпра залишається без тепла та води после російської атаки

Тепло та воду в будинки Дніпра после російської атаки можуть повернути лише завтра, 14 лютого. Про це повідомив директор департаменту житлового господарства міської ради Сергій Файфер, передають Відкритий та Суспільне Дніпро.

- Як нам обіцяють співробітники ТЕС, на завтра на вечір будуть надавати тепло. Стосовно води вони кажуть на завтра на ранок будуть намагатися дати будинкам воду, - сказав чиновник журналістам під час брифінгу.

За інформацією Файфера, 224 будинки в Дніпрі залишилися без тепла і 160 - без води. 

Також без опалення залишилися п'ять шкіл та дитячий садочок. Близько трьох тисяч дітей перевели зі змішаної на дистанційну форму навчання, розповіла заступниця начальника управління освіти Світлана Клявченко.

105 пацієнтів лікарні на житловому масиві Придніпровський вирішили евакуювати через відсутність теплопостачання. Їх переведуть на амбулаторне лікування або до інших медичних установ, заявила заступниця директора департаменту охорони здоровʼя міськради Олександра Бодня.

  • Росія атакувала теплоелектростанцію ДТЕК у Дніпрі “шахедами” пізно ввечері 12 лютого. Частина міста тимчасово залишилися без світла, але електроенергію повернули.
  • У січні частина Одеси залишилася без тепла після російської нічної атаки дронами.

Теги за темою
російська агресія
Джерело матеріала
loader
loader