Кастинг «Фантастичної четвірки»
Кастинг «Фантастичної четвірки»

Кастинг «Фантастичної четвірки»


 Компанія Marvel Studios розкрила основний кастинг «Фантастичної четвірки». Чутки, які вже давно гуляють інтернетом, виявилися правдою. Отже, головних героїв зіграють: Педро Паскаль (Рід Річардс / Містер Фантастик), Ванесса Кірбі (Сью Шторм / Жінка-невидимка), Джозеф Квінн (Джонні Шторм / Людина-факел) і Ебон Мосс-Бакрак (Бен Ґрімм / Істота). Режисером проєкту виступить Метт Шекман, який зняв серіал «ВандаВіжен».

 Сюжет фільму залишається невідомим, але все ті ж чутки говорять, що Marvel продовжує гнути лінію про "сильних жінок" (незважаючи на провал «Марвелів»), і зробить лідером команди не Ріда Річардса (як в оригінальному коміксі), а Сью Шторм. Також можливо у картині з’явиться Срібний Серфер, або точніше - Срібна Серферка. Кінострічка помінялася датою прем'єри з «Громовержцями»: «Фантастична четвірка» вийде 25 липня 2025 року, а антигеройський кросовер -2 травня 2025-го.

 P.S. Ванессу Кірбі глядачі минулого року могли побачити у екшні «Місія Неможлива: Розплата. Частина перша» та «Наполеоні» Рідлі Скотта. Попереду в неї зйомки в наступній «Місії Неможливій» і трилері «Едем» Рона Говарда. Педро Паскаль у 2024 році з'явиться у комедійній драмі «Дивні казки» від режисерів «Капітана Марвел», «Ляля їдуть далі» Ітана Коена і «Гладіаторі 2». В історичному епіку Рідлі Скотта також зіграє Джозеф Квінн, який ще значиться в кастингу «Тихого місця: День перший». А в Ебона Мосса-Бакрака в планах тільки третій сезон «Ведмедя».

Тегі: кастинг
Джерело: Deadline
Джерело матеріала
loader