Вночі сили ППО збили над Україною 12 безпілотників та дві ракети
Вночі сили ППО збили над Україною 12 безпілотників та дві ракети

Вночі сили ППО збили над Україною 12 безпілотників та дві ракети

У ніч на 24 лютого окупанти атакували Україну двома балістичними ракетами «Іскандер-М», випузеними з Ростовської області та трьома керованими авіаційними ракетами Х-59. Їх запускали з тимчасово окупованої території Херсонщини. Окрім того, з Приморсько-Ахтарська (РФ) та окупованого Криму запустили 12 "шахедів". Про це повідомляє командування Повітряних сил ЗСУ.

- У результаті бойової роботи знищено дві керовані авіаційні ракети Х-59 та 12 «шахедів» у межах Кіровоградської, Одеської та Миколаївської областей. До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи та засоби радіоелектронної боротьби Сил оборони України, - йдеться у повідомленні.

Окрім того, за минулу добу Сили оборони знищили 770 російських окупантів, 36 артилерійських системи, 8 танків, а також один літак. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ. Тож за два роки повномасштабної війни РФ втратила в Україні вже близько 409 010 своїх солдатів.

  • Українські воїни у п’ятницю ввечері, 23 лютого, збили над акваторією Азовського моря російський літак далекого радіолокаційного виявлення А-50.
  • Ввечері 23 лютого росіяни завдали чергового удару по Одещині. Один зі збитих дронів впав у житловий квартал Одеси, спричинивши руйнування і займання в типовому одеському дворику. І хоча пожежу оперативно ліквідували, одна з квартир зруйнована повністю. 
Джерело матеріала
loader
loader