Акторка фільму За двома зайцями Людмила Алфімова померла
Акторка фільму За двома зайцями Людмила Алфімова померла

Акторка фільму За двома зайцями Людмила Алфімова померла

Заслужена артистка України Людмила Алфімова померла. Їй було 88 років.

Людмила Алфімова померла – що відомо

Про смерть зірки фільмів Весілля в Малинівці та За двома зайцями стало відомо з Тульчинської районної державної адміністрації. Акторки не стало 22 лютого в селі Печера (Вінницька область), причина смерті невідома.

– Сьогодні померла Людмила Іванівна Алфімова. З 1993 року по теперішній час Людмила Іванівна проживала в селі Печера Шпиківської громади. Їй було 88 років. Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким, поділяємо скорботу всіх, хто знав або працював із Людмилою Іванівною! Світла пам’ять, – ідеться в повідомленні.

Акторку поховали 23 лютого.

Зараз дивляться

Людмила Алфімова – коротка біографія

У 1958 році Людмила закінчила Харківський театральний інститут. Цікаво, що вона мріяла стати льотчицею і навіть навчалася в Харківському аероклубі, проте тоді дівчат не брали до льотних училищ.

У 1960-1963 роках була акторкою Київського театру юного глядача. З 1963 року – акторка кіностудії ім. О. Довженка.

За всю свою тривалу кар’єру Алфімова знялася в понад 40 фільмах, а озвучила близько 170. На її рахунку такі стрічки, як За двома зайцями, Весілля в Малинівці, Стара фортеця, Острів юності, Права на любов тощо.

Акторка двічі була одружена. Її перший чоловік військовий льотчик Фелікс Алфімов, у шлюбі з яким у них народилося двоє дітей. Другий чоловік – Іван Кальницький, з яким Людмила була до самої його смерті в 2006 році.

Фото:

Теги за темою
смерть актриса
Джерело матеріала
loader
loader