Командування ССО заявило про втрати під час відходу основних сил
Командування ССО заявило про втрати під час відходу основних сил

Командування ССО заявило про втрати під час відходу основних сил

Під час виконання бойового завдання у зіткненні з російськими окупантами героїчно загинули воїни 73 морського центру спеціальних операцій. Про це йдеться у заяві Командування Сил спеціальних операцій.  

- Забезпечуючи відхід основних сил групи після виконання спеціального завдання воїни прийняли свою останню битву назавжди залишившись у строю, - наголошується у повідомленні.

У ССО нагадали, що «героїчна та надскладна бойова робота підрозділів ССО на суші, на морі та в глибокому тилу противника – це щоденний внесок воїнів у перемогу над ворогом».

Інші подробиці роботи ССО та операції, під час якої загинули воїни, наразі не повідомляються.

  • Проте відомо, що 6 лютого бійці 73-го морського центру ССО  провели спецоперацію Цитадель"у Чорному морі, підірвавши підірвали важливий об'єкт окупантів. Також у січні снайпери ССО на Херсонському напрямку знищили групу російських розвідників
  • Третя окрема штурмова бригада 28 лютого вибила окупантів з Красногорівки на Донеччині. Напередодні цього сили армії РФ накатами атакували південно-східну частину Красногорівки і ввійшли до міста. Воїни Третьої окремої штурмової бригади, бійці 1-го і 2-го штурмових батальйонів у відповідь здійснили бойову операцію із зачистки міста від сил ворога. 
Теги за темою
Збройні сили України
Джерело матеріала
loader