Трамп запросив Орбана на свій особистий курорт: що відомо про зустріч
Трамп запросив Орбана на свій особистий курорт: що відомо про зустріч

Трамп запросив Орбана на свій особистий курорт: що відомо про зустріч

Повідомляється, що колишній президент США Дональд Трамп планує наступного тижня ухвалити прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана на своєму курорті Мар-а-Лаго у Флориді.

Як повідомляє Bloomberg, зустріч, як очікується, відбудеться 8 березня. І Трамп, і Орбан відомі своєю прихильністю до популістської політики, а Орбан є помітною фігурою в вкрай правому русі Європи.

Зустріч у Мар-а-Лаго підкреслює зростання Трампа на питання зовнішньої політики, оскільки він готує себе до потенційної участі в наступних президентських виборах. Зустріч з прем'єр-міністром Орбаном була за нещодавнім спілкуванням Трампа з президентом Аргентини Хав'єром Міллі, ще одним нещодавно обраним лідером-популістом.

Наразі не було жодних офіційних коментарів ні від посольства Угорщини у Вашингтоні, ні від передвиборчого штабу Трампа, ні від Державного департаменту США щодо цієї зустрічі. Про цю майбутню зустріч раніше повідомляла газета New York Times.

Обидва лідери відомі своєю прихильністю до популістської політики. Зустріч підкреслює зростання Трампа на зовнішньополітичні дискусії, оскільки він готується до потенційних політичних починань.

Це сталося одразу після нещодавньої зустрічі Трампа з президентом Аргентини Хав'єром Міллі, ще одним лідером-популістом. Посольство Угорщини, передвиборчий штаб Трампа та Держдепартамент США офіційно не прокоментували цю зустріч.

Читайте також:

Байден вже віддав особисте розпорядження контролювати скандальні заяви Трампа: що стало відомо

Трамп розповів, хто буде його віце-президентами, якщо він переможе на виборах

Путін у золотих валянках: Трамп показав, яке взуття має носити той, хто не хоче йти

Теги за темою
Дональд Трамп
Джерело матеріала
loader
loader