В Одесі внаслідок атаки РФ загинуло багатодітне подружжя військових: що відомо
В Одесі внаслідок атаки РФ загинуло багатодітне подружжя військових: що відомо

В Одесі внаслідок атаки РФ загинуло багатодітне подружжя військових: що відомо

Внаслідок атаки дронів на Одесу у ніч проти 2 березня загинула багатодітна родина військових. Під завалами знайшли тіла Олега, Тетяни та їхньої семимісячної доньки Лізи. Ще двоє дітей залишаються зниклими безвісти.

Цю інформацію Фактам ICTV підтвердили в Одеській ОВА.

Що відомо про родину загиблих військових в Одесі

Друзі подружжя у коментарі Суспільному розповіли, що вони були військовими та познайомилися на службі. Тетяна звільнилася, аби доглядати за новонародженою дитиною. Брат Олега загинув у 2014 році у зоні АТО.

Зараз дивляться

— Він найкращий друг мого чоловіка Віталіка. Вони служили разом. Він тільки оце вітав його з Днем народження. Батько Олега також військовослужбовець. Женя загинув десять років назад, 27 років йому було. Так шкода. Дуже хороша родина, – розповіла Любов.

Жінка розповіла, що Ліза була єдиною спільною дитиною подружжя. 29 лютого дівчинці виповнилося сім місяців. Ще троє дітей Тетяни були він попереднього шлюбу. Рятувальники досі шукають під завалами 9-річного Сергія та 8-річну Злату.

— Він взяв її з трьома дітками і вони народили Лізоньку. Старший хлопчик, Володимир, поїхав у Раухівку до дідуся з бабусею та залишився живий, а троє загинули: спільна дитинка і двоє від першого шлюбу, — додала Любов.

Інша подруга родини розповіла, що співробітники ДСНС намагалися знайти когось з подружжя. За словами Владислави, рятувальники залазили до дверей зруйнованої квартири, кликали їх, але очевидно, що вони не вижили.

Теги за темою
Одеса
Джерело матеріала
loader
loader