Фанати завмерли: коли Rockstar покаже новини про Grand Theft Auto 6
Фанати завмерли: коли Rockstar покаже новини про Grand Theft Auto 6

Фанати завмерли: коли Rockstar покаже новини про Grand Theft Auto 6

Залишається щонайменше 10 місяців до випуску однієї з найочікуваніших ігор усіх часів - Grand Theft Auto 6, а чутки вже активно поширюються.

Rockstar Games встановила нові рекорди YouTube, коли випустила перший трейлер GTA 6 у грудні минулого року, оголосивши, що гра надійде у продаж у якийсь момент 2025 року; на момент написання цього тексту відео зібрало 177 мільйонів переглядів лише на YouTube.

Є "велика ймовірність№, що до випуску гри також з'явиться нова консоль PlayStation.

GTA VI у стилі Minecraft, скріншот: YouTube
GTA VI у стилі Minecraft, скріншот: YouTube

На конвеєр чуток потрапило багато нових "витоків" та припущень, включаючи спекуляції щодо того, коли може бути випущений останній трейлер, дату випуску та деякі очікування від гри.

Користувач Twitter @GTAVI_Countdown припускає, що наступне оголошення від Rockstar Games може бути у травні, що, можливо, включатиме трейлер, але також може містити скріншоти та деталі дати випуску.

Повідомлення говорить: "Наступне оголошення GTA 6 очікується у травні, перед останнім звітом про прибутки Take-Two за квартал, де вони повідомлять про повні результати фінансового року та розкриють свої плани на наступний фінансовий рік (ігри, які вийдуть до квітня 2025 року)."

Take-Two - американська відеоігрова холдингова компанія, до якої належать лейбли 2K та Rockstar Games, які випускають серію Grand Theft Auto.

У треді продовжується, що головний фінансовий директор Take-Two повідомив: "ФР25 обіцяє бути великим із більш ніж 7 мільярдами доларів у нетто-бронюваннях із переломним портфелем, натякаючи, що GTA 6 все ще на шляху до запуску на початку 2025 року".

GTA 6, скріншот: YouTube
GTA 6, скріншот: YouTube

"Оголошення у травні не обов'язково має бути другим трейлером, але може включати нові скріншоти, передзамовлення або дату випуску, подібно до того, як Rockstar зробила з Red Dead Redemption 2, коли оголосила дату випуску на весну 2018 року за день до останнього звіту про прибутки Take-Two", - завершується тред.

Джерело матеріала
loader