Вибори Путіна: Кремль сподівається на явку 30% на ТОТ
Вибори Путіна: Кремль сподівається на явку 30% на ТОТ

Вибори Путіна: Кремль сподівається на явку 30% на ТОТ

У Кремлі сподіваються що 30% мешканців тимчасово окупованих територій добровільно візьмуть участь у так званих виборах президента Росії.

Про це ЦНС.

– Саме 30% є задачею гауляйтерам, яку поставили у Москві. Водночас для загалу росіяни будуть малювати понад 70%, тому й роблять все можливе аби приховати відсутність явки, – йдеться у повідомленні.

Проте у Центрі національного спротиву зазначають, що навіть явка 30%  виглядає захмарною цифрою на тимчасово окупованих територіях, адже населення не сприймає окупантів й соціальна криза в регіоні не сприяє покращенню настроїв місцевих. 

Зараз дивляться

– Водночас навіть фанати Кремля не мають бажання йти на “вибори”, бо розуміють їх абсурдність, – додають у повідомлені. 

Окупанти залякують людей та змушують йти на вибори

Тим часом окупанти вишукують людей, які не бажають йти на виборчі дільниці на ТОТ.  

Там триває програма “інофрмУІК” в межах якого росіяни обходять помешкання українців й доносять “важливість відвідування дільниць”. 

Під час обходу агітатори цікавляться чи планують люди взагалі йти на “вибори” й ведуть перепис таких осіб. Всіх, хто відкрито заявляє що не планує заносять в список нелояльних жителів.

Центр національного спротиву закликає не надавати інформацію агітаторам та бойкотувати “вибори”, адже ворогу потрібна картинка високої явки для “легалізації” окупації в інформаційному полі.

Теги за темою
Володимир Путін
Джерело матеріала
loader
loader