Росіяни завдали авіаудару по Сумській області, поранено двох дітей та дорослого
Росіяни завдали авіаудару по Сумській області, поранено двох дітей та дорослого

Росіяни завдали авіаудару по Сумській області, поранено двох дітей та дорослого

Російські військові завдали авіаудару по Сумській області, внаслідок цього постраждали двоє дітей та дорослий. Про це повідомила обласна військова адміністрація.

- О 9:20 було завдано авіаудару по Великописарівській громаді Росіяни з літака скинули на житловий сектор населеного пункту керовані авіаційні бомби. Внаслідок обстрілу постраждали багатодітні сім'ї, поранення отримали дві дитини 6 та 10 років, а також доросла людина, — йдеться у повідомленні.

Внаслідок авіаудару постраждали п'ять приватних житлових будинків та гараж. В даний час на місці події працюють усі необхідні служби, які надають допомогу постраждалим.

  • 12 березня начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх заявив, що інформація про масований наступ на Сумщину, яка розповсюджується в соціальних мережах, є фейком. Він наголосив, що мета такої дезінформації – викликати дестабілізацію та підвищити рівень паніки серед мешканців області.
  • 7 березня армія РФ завдала по Сумах авіаційно-ракетного удару внаслідок якого було пошкоджено об'єкти цивільної інфраструктури.
  • 26 лютого було здійснено авіаудар по Юнаківській громаді. Ворог застосував керовані авіаційні бомби. Зафіксовано 4 вибухи. Попередньо, в результаті авіаудару загинули двоє людей – подружжя, яке знаходилося вдома. Внаслідок авіаудару по Юнаківській громаді зруйновано один приватний житловий будинок та ще п'ять пошкоджено.
Теги за темою
Обстріл постраждалі
Джерело матеріала
loader