Стало відомо, коли до Києва повернеться весняне тепло
Стало відомо, коли до Києва повернеться весняне тепло

Стало відомо, коли до Києва повернеться весняне тепло

Незважаючи на дощовий та прохолодний початок тижня, у Києві очікується тенденція до поліпшення погоди. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

За даними синоптиків, до середи, 20 березня, Київщина перебуватиме під впливом атмосферних фронтів, часом дощитиме, вночі місцями з мокрим снігом.

"Проте з четверга поширить свій вплив поле підвищеного тиску, опади припиняться і температурні показники поступово підвищаться до справжніх весняних значень", - повідомляють синоптики.

За прогнозом, 21-22 березня температура у столиці вдень підвищиться до +9°...+10°, а 23 березня повітря вже прогріється до +13°. 

Погода у Києві та області

19 березня на Київщині очікується хмарна погода. Впродовж дня дощитиме. Вітер буде південно-східний, 5-10 м/с. Температура вдень  по області становитиме +4°...+9°, а у самому Києві стовпчики термометрів покажуть +5°...+7°.

Також по Київщині до 21 березня оголошено жовтий рівень небезпечності через можливі затоплення. Як повідомляє Укргідрометцентр, внаслідок скидів води з Київського водосховища та у зв'язку з проходженням весняного водопілля, на р. Дніпро у Києві та Бориспільському районі рівні води утримуватимуться вище відміток затоплення заплав та понижених прирічкових територій.

Теги за темою
прогноз погоди
Джерело матеріала