У 2023 році ТРЦ Respublika Park сплатив 122 млн грн податків і віддав десятки млн на благодійність
У 2023 році ТРЦ Respublika Park сплатив 122 млн грн податків і віддав десятки млн на благодійність

У 2023 році ТРЦ Respublika Park сплатив 122 млн грн податків і віддав десятки млн на благодійність

У 2023 році столичний торгово-розважальний центр Respublika Park сплатив 122,4 млн грн податків та зборів до державного бюджету України.

Крім цього, Respublika Park разом з партнерами групи компаній перерахував понад 27 млн грн на благодійність, зокрема, на допомогу Збройним силам України та закупівлю медичного обладнання для НДСЛ Охматдит.

Ці результати стали можливими завдяки відвідувачам ТРЦ, яких за минулий рік було понад 15 млн.

Зараз дивляться

– У 2023 році, попри виклики війни, наш торговий центр сплатив понад 120 млн грн податків до державного бюджету. Хочу зауважити, що це лише те, що сплатив сам ТРЦ. Всі компанії та магазини, що в нас представлені, сплачують податки окремо.

Водночас ми активно долучалися до благодійності – перерахували понад 27 млн грн на допомогу ЗСУ, постраждалим родинам і дітям. Ми вважаємо, що бізнес має підтримувати Україну в цей нелегкий час як фінансово, так і гуманітарно, – сказала генеральний директор ТРЦ Respublika Park Юлія Щаслива.

ТРЦ Respublika Park є важливим соціально-інфраструктурним об’єктом, де представлено понад 280 магазинів та створено більш ніж 8 тис. робочих місць.

Зважаючи на важливе значення податків у системі забезпечення надходжень до державного бюджету, ТРЦ Respublika Park співпрацює з відповідальними міжнародними та національними бізнесами, що сплачують податки до державного бюджету й реалізовують благодійні проєкти.

Respublika Park – найбільший в Східній Європі ТРЦ, відкритий у листопаді 2021 року в Києві, загальною площею 300 тис. кв. м.

Власником ТРЦ Respublika Park є компанія Trafin Consulting und Entwicklungs GmbH (Австрія), яка спеціалізується на нерухомості в Центральній та Східній Європі. Компанія Trafin здійснює інвестиції в торгові, готельні та житлові комплекси в багатьох країнах та є вагомим учасником інвестиційного сектору української економіки як акціонер ТРЦ Respublika Park.

З початком повномасштабного вторгнення ТРЦ Respublika Park підтримує благодійні ініціативи та проєкти на допомогу Збройним силам України, відбудову житла, родинам з дітьми, які постраждали від війни, та на лікування онкохворих дітей.

ТРЦ Respublika Park разом із партнерами вдалося реалізувати благодійні проєкти з Національним банком України, фандрейзинговими платформами Повернись живим, United24, благодійними фондами Таблеточки, Україна-ЄС. Розвиток та Реконструкція, НДСЛ Охматдит.

У команді ТРЦ працюють волонтери на підтримку військових бригад, які згідно з потребами регулярно здійснюють закупівлі та доставляють у пункти призначення. Respublika Park продовжує працювати та разом із партнерами робити внесок в економіку країни.

Теги за темою
Київ Збройні сили України Гроші
Джерело матеріала
loader
loader