Гвінет Пелтроу взяла іпотеку 22 мільйони доларів на ремонт свого будинку
Гвінет Пелтроу взяла іпотеку 22 мільйони доларів на ремонт свого будинку

Гвінет Пелтроу взяла іпотеку 22 мільйони доларів на ремонт свого будинку

Актриса здає свою нерухомість в оренду. Не всім сусідам сподобався результат роботи дизайнерів.

Американська акторка Гвінет Пелтроу та її чоловік Бред Фалчук не пошкодували коштів, щоб привести до ладу свій особняк у Монтесіто, штат Каліфорнія, повідомляє The Sun.

51-річна лауреатка премії "Оскар" і 53-річний телесценарист у листопаді 2021 року взяли кредит у розмірі 22 мільйонів доларів, щоб відремонтувати нерухомість вартістю 4,9 мільйона доларів. За даними видання, City National Bank надав парі кошти через Lighthouse Trust.

Повідомляється, що Пелтроу і Фелчук знесли будинок, який вони купили в 2016 році, і побудували екологічно чисте житло з басейном олімпійських розмірів і 60 сонячними панелями. Будівельні роботи тривали близько семи років і були остаточно завершені минулого року. Будинок Пелтроу в минулому був гарячою темою, оскільки в серпні минулого року його було виставлено на продаж на Airbnb для загального огляду.

"Мій будинок у Монтесіто — це притулок для перепочинку і ясності розуму. Я ходжу туди, щоб відновити сили, помріяти про те, що ми створюємо в Goop, і возз'єднатися зі своєю сім'єю і дорогими друзями. Незалежно від того, чи шукаєте ви місце для несподіваної зустрічі, чи для заслуженої самотності та роздумів, коли ви приїдете, сподіваюся, що ви отримаєте від будинку стільки ж радості, скільки і я", — написала Пелтроу в оголошенні про короткострокову оренду.

На закінчення вона сказала: "Крім того, я забезпечила вас деякими з моїх улюблених речей першої необхідності, щоб живити ваше тіло, розум і душу".

Гостьовий будинок з однією спальнею і однією ванною був доступний для проживання на одну ніч з 19 серпня по 9 вересня. В Instagram Пелтроу також поділилася відео будинку, в якому є глибока ванна, дров'яний камін і склепінчасті стелі.

Хоча кілька щасливчиків орендували цю нерухомість і оцінили ремонт, проведений зіркою "Закоханого Шекспіра", не всі її сусіди були задоволені виконаною роботою.

Один з її сусідів, Майкл Макелхенні, зазначив, що нова будівля нібито була надто великою, надто високою, несумісною з сусідньою будівлею: "Вона викликала бурю серед сусідів з усіх трьох сторін".

Тим часом дизайнери Пелтроу в захваті від роботи, яку вони виконали над будинком Монтесіто. "Роман і Вільямс довгий час співпрацювали з Гвінет Пелтроу, спроєктувавши її квартиру в Трайбеку і перші три торгові приміщення — два тимчасових і одне постійне — для її бренду Goop. У своєму другому будинку Пелтроу вони допомогли їй здійснити мрію всього її життя — побудувати будинок з нуля, спроєктувавши архітектуру та інтер'єри для її сімейного будинку на великій ділянці землі в Монтесіто", — пояснюють вони на своєму вебсайті.

Дизайн-студія з Нью-Йорка також зазначає, що вони ретельно "враховували, як живе сім'я, їхній особливий досвід проживання в будинку та їхні потреби, а також те, як поєднати комфорт і красу. Як і сама будівля, інтер'єр виходить за рамки архаїчних уявлень про традиційне і сучасне, а також елегантність і затишок, тонкі деталі і строгі лінії".

Раніше Гвінет Пелтроу зізналася, як справляється з роллю мачухи. Зірка екрану одружена зі сценаристом Бредом Фелчаком, у якого є двоє дітей від попереднього шлюбу. Актриса також народила двох спадкоємців від співака Кріса Мартіна.

Теги за темою
актриса
Джерело матеріала
loader
loader