Новий седан Volkswagen Passat B9 показали до прем'єри
Новий седан Volkswagen Passat B9 показали до прем'єри

Новий седан Volkswagen Passat B9 показали до прем'єри

Седан Volkswagen Passat 2024 стане більшим та виразнішим на вигляд, а в його салоні встановлять три дисплеї. Моделі запропонують турбодвигуни потужністю до 220 сил.

Універсал Volkswagen Passat B9 невдовзі отримає побратима в кузові седан. Його презентують у квітні на автошоу в Пекіні, а поки на сайті Autohome опублікували фотографії автомобіля.

На китайському ринку седан Volkswagen продаватимуть під назвою Magotan. Своїм силуетом із покатим дахом і профільованими боковинами він нагадує споріднений Skoda Superb. Від європейського універсала Volkswagen Passat B9 авто відрізняється агресивнішим дизайном передньої частини з ширшою решіткою радіатора та продовгуватими фарами. Ліхтарі з’єднані діодною вставкою. Седан буде більшим за попередника.

Седан підріс у розмірах
Фото: autohome.com.cn

Габарити Volkswagen Passat/Magotan 2024:

  • довжина — 4990 мм;
  • ширина — 1854 мм;
  • висота — 1487 мм;
  • колісна база — 2871 мм.
Важливо Volkswagen презентував потужні спортивні електромобілі з великим запасом ходу (фото, відео)

Салон VW Magotan фактично такий же, як і в Volkswagen Passat B9. У нього скошене знизу кермо, віртуальний щиток приладів і великий тачскрін. У той же час, можна замовити окремий дисплей для переднього пасажира.

На передній панелі встановлено три дисплеї
Фото: autohome.com.cn

Седан Volkswagen Passat B9 дебютує з бензиновими турбомоторами об’ємом 1,5 л (150 к. с.) і 2,0 л (220 к. с.), а пізніше може з'явитися і гібрид. Обидві версії отримають 7-ступінчастий робот із двом зчепленнями DSG.

До речі, недавно в Китаї бачили і новий семимісний варіант Volkswagen Tiguan 2024.

Також Фокус розповідав про флагманський седан Volkswagen — наступника Phaeton.

Джерело матеріала
loader
loader