Теракт у "Крокус Сіті Хол": ФСБ заявила, що затримала всіх чотирьох підозрюваних
Теракт у "Крокус Сіті Хол": ФСБ заявила, що затримала всіх чотирьох підозрюваних

Теракт у "Крокус Сіті Хол": ФСБ заявила, що затримала всіх чотирьох підозрюваних

Загалом затримано 11 осіб.

Директор російської ФСБ Олександр Бортніков заявив про затримання 11 осіб, зокрема чотирьох з них підозрюють у скоєнні теракту в "Крокус Сіті Холлі" у Підмосков'ї.

Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на пресслужбу Кремля.

Зокрема, серед затриманих нібито є чотири терористи, які брали участь у нападі та розстрілі людей у "Крокус Сіті". Зазначається: Бортніков доповів президенту-диктатору Володимиру Путіну, що бюро працює над виявленням посібників терористів.

Зауважимо, що росЗМІ та різні Telegram-канали оприлюднили інформацію про те, що в Брянській області РФ булозатримано двох громадян Таджикистануз ймовірними учасниками теракту. Їхнє авто з зупинили біля селища, що розташоване недалеко від кордону Білорусі та України. В машині перебували 6 людей, чотирьом із них вдалося втекти. МЗС Таджикистану жорстко відреагувало і заявило, що не отримувала від офіційної влади інформацію про причетність їхніх громадян.

Нагадаємо, 22 березня в концертному залі "Крокус Сіті Хол" у підмосковному Красногорську відбулася стрілянина. Інцидент стався на початку виступу гурту "Пікнік". За останніми даними Слідчого комітету РФ,  під час теракту 22 березня загинули понад 90 осіб. 

  • Теракт у "Крокус Сіті Хол" під Москвою: хто може стояти за атакою
  • Знайшли ще тіла загиблих: у туалеті "Крокус Сіті" виявили трупи людей, які задихнулися від диму
  • Теракт в “Крокус Сіті”: головний рупор Кремля уже пообіцяв помститися українцям
Джерело матеріала
loader
loader