Брат принцеси Діани показав її рідкісне дитяче фото
Брат принцеси Діани показав її рідкісне дитяче фото

Брат принцеси Діани показав її рідкісне дитяче фото

Брат принцеси Діани Чарльз Спенсер показав її архівне дитяче фото. Родич першої дружини британського короля Чарльза III опублікував у Instagram знімок, датований 1968 роком. На ньому 5-річний Чарльз позує в червоній шкільній формі з чорними шортами і кепкою, а 7-річна Діана, яка була вище за нього на голову, постала в схожому образі, але зі світлим капелюхом. Знімок зробив батько Чарльза та Діани Джон Спенсер.

- Мій перший день у школі у вересні 1968 року: батько сфотографував мене та мою сестру Діану перед тим, як відвезти нас до Сілфілда, дуже милу початкову школу в Кінгс-Лінні, Норфолк. Директором школи була міс Джін Лоу, тепла та турботлива жінка, яка любила своїх хлопчиків та дівчаток. Я провчився там до 1972 року, після чого вирушив у місце, яке у своїх мемуарах називаю "Дуже приватна школа", - підписав кадр Чарльз.

Принцеса Діана одружилася з нинішнім королем Великобританії Чарльзом III в 1981 році, через 15 років вони розлучилися. У шлюбі в ексзакоханих народилося двоє дітей: принц Вільям і Гаррі. Принцеса Уельська Діана загинула у 1997 році, потрапивши до автокатастрофи в Парижі. Діану доправили до лікарні, де вона померла через дві години.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Charles Spencer (@charles.earl.spencer)

Джерело матеріала
loader