Прийняли вибір: 9 зірок, чиї діти змінили імʼя, стать чи гендер
Прийняли вибір: 9 зірок, чиї діти змінили імʼя, стать чи гендер

Прийняли вибір: 9 зірок, чиї діти змінили імʼя, стать чи гендер

Знаменитості, попри славу та статки, перетворюються на звичайних людей, коли мова заходить про батьківство. Вони так само стикаються з різними проблемами у вихованні, і так само мають підтримувати своїх дітей у пошуках себе.

Донька актора Бена Аффлека та акторки Дженніфер Гарнер, відома як Серафіна Роуз, вперше офіційно з’явилася під новим ім’ям Фін на панахиді за своїм дідусем.

Фін – лише один представник плеяди зіркових дітей, що шукає власну ідентичність. Факти ICTV зробили підбірку відомих людей, що пишаються своїми нащадками та завжди готові підставити їм надійне батьківське плече.

Зараз дивляться

Дженніфер Лопес

Зведена сестра 15-річного Фіна Еммі Марібель Муньїс – донька співачки, що одружена з Беном Аффлеком – використовує гендерно-нейтральні займенники. Пошук гендерної ідентичності зблизив двох підлітків.

Сама Джей Ло публічно представила свою доньку як небінарну персону під час свого концерту майже два роки тому. Вона звернулася до своєї дитини як вони, назвавши їх своїм улюбленим партнером у дуетах.

Анджеліна Джолі та Бред Пітт

Попри постійні скандали та взаємні претензії обидві зірки лишаються батьками для своєї кровної доньки Шайло. У 2008 році дитина знаменитої пари вперше заявила, що вважає себе хлопчиком та попрохала називати її Джон.

Десять років тому ЗМІ почали писати, що Шайло готується до трансгендерного переходу. Батьки прийняли її вибір. Проте з 2020 року підлітка стали періодично бачити у жіночних образах.

Шер

Старша дочка співачки Черіті Боно у 17 років вперше зізналася, що є лесбійкою. З часом Чез Боно став провідним голосом у питаннях трансгендерності.

Спочатку мати була приголомшена новиною, але згодом стала однією з найактивніших прихильниць ЛГБТК-спільноти. Хоча Шер і говорила про те, що перехід дався непросто, вона свідомо обрала підтримку для своєї дитини.

– Чез такий неймовірно щасливий, і я не знаю, в чому проблема людей. Вони налякані та просто не розуміють, як на це реагувати, – резюмувала зірка.

Девід Теннант

Зірка серіалу Доктор Хто має пʼятьох дітей. У 2015 році у нього з дружиною Джорджією народилася донька Доріс, що ідентифікує себе як небінарна персона. Подружжя є активістами, що виступають за права ЛГБТК+ та є міцною опорою для своєї дитини.

 – З днем народження їх! – привітала Доріс матір.

Шарліз Терон

Акторка акцентувала на статусі своєї названої доньки Джексон у грудні 2019 року, коли розповіла про важливість правильного вживання займенників. Зауважимо, що знаменитість приймала дитину до родини як хлопчика, проте все змінилося.

– Історія моєї доньки – це дійсно її історія, і одного дня, якщо вона захоче, вона її розповість, – зазначила Шарліз.

Сама Терон займається благодійною діяльністю, відстоює права ЛГБТ та є ВІЛ/СНІД-активісткою.

Джеймі Лі Кертіс

Кілька років тому акторка розповіла, що її донька Рубі, яку вона виховує разом із режисером Крістофером Ґестом, є трансперсоною.

– Ми з подивом і гордістю спостерігали, як наш син став нашою донькою Рубі, – сказала вона.

У день народження доньки володарка Оскара скористалася можливістю похвалити свою дитину, а й висловитися на захист трансспільноти в цілому.

– Сьогодні день народження моєї трансдочки. Я пишаюся і вдячна, що є матір’ю трансгендерної дитини, і висловлюю підтримку всім транссім’ям по всій Америці, які в цей момент стають мішенню для консервативних законодавців, – Джеймі Лі Кертіс.

Сінтія Ніксон

Зірка серіалу Секс і місто одружена з активісткою освітнього руху Крістін Маріноні. У 1996 році вона народила дочку Саманту Мозес від англійського професора Денні Мозеса. У 2018 році знаменитість розповіла про те, що її син Семюел Джозеф Мозес є трансгендерною персоною. Вона зробила це у пості в соцмережах, присвяченому його випуску з Чиказького університету.

 – Я так пишаюся своїм сином Семюелем Джозефом Мозесом (називайте Сеф), який цього місяця закінчив коледж, – написала вона.

Сігурні Вівер

Зірка серії фільмів про Чужих у грудні 2022 року розповіла, що їхня з чоловіком Джимом Сімпсоном дитина Шарлотта (Шар) ідентифікує себе як небінарну персону. Тоді їм було 32 роки.

– Не знаю, як вони досі мають вигляд на 12. Насправді вони небінарні, й працюють викладачами, – сказала акторка.

Таких прикладів насправді набагато більше. Самі зірки теж нерідко роблять камінгаути, усвідомлюючи власну ідентичність, як от актор Елліот Пейдж чи зірка Корони Емма Корін.

Джерело матеріала
loader
loader