Ти – моя підтримка! Привітання з Днем брата і сестри 2024
Ти – моя підтримка! Привітання з Днем брата і сестри 2024

Ти – моя підтримка! Привітання з Днем брата і сестри 2024

10 квітня відзначають Міжнародний день братів і сестер. У цього свята коротка, але сумна історія. Воно з’явилося 1998 року з ініціативи американки Клаудії Еварт, яка в дитинстві втратила брата і сестру і чий день народження припадає саме на цей день.

Якщо ви маєте брата чи сестру, обов’язково привітайте їх із цим святом – скажіть приємні слова або надішліть тематичну листівку. З цієї нагоди Факти ICTV підготували привітання з Днем брата і сестри 2024 у листівках і прозі.

Міжнародний день братів і сестер: привітання у листівках

Международный день братьев и сестер

Міжнародний день братів і сестер – привітання у листівках

Международный день братьев и сестер

Міжнародний день братів і сестер – привітання у картинках

Международный день братьев и сестер

Привітання з Днем братів і сестер у листівках

Международный день братьев и сестер

Листівки-привітання з Днем братів і сестер

Привітання з Міжнародним днем братів і сестер у картинках

Міжнародний день братів і сестер: привітання у прозі

Вітаю тебе з Днем братів і сестер! Сестричко, ти завжди була моїм найкращим другом і найвірнішим союзником. Нехай наша дружба триває вічно, а щастя супроводжує тебе на кожному кроці.

Зараз дивляться

***

З Днем братів і сестер тебе! Я шалено рада тому, що у мене є брат. Дякую тобі за те, що допомагаєш і підтримуєш мене у важку хвилину, твоя любов і турбота дуже цінні. Сподіваюся, ти відчуваєш, що я так само сильно люблю і дорожу тобою!

***

Вітаємо з Днем брата і сестри! Бажаємо всім добра, здоров’я і душевного тепла. Бажаємо вам ділити долю навпіл і не пізнати в стосунках обман! Нехай частіше зводять вас сімейні обставини, і без будь-якої причини. Підкоряйте разом вершини успіху!

***

Вітаю з Днем братів і сестер. Бажаю, щоб з рідною дорогою людиною ніколи не було нудно, щоб з нею можна було завжди поділитися і радістю, і особистим переживанням. Здоров’я вам, взаєморозуміння, спільних успіхів і щирої гордості за перемоги один одного.

***

Вітаю з Днем братів і сестер! Як чудово, що у мене було з ким ділити свої дитячі радощі і печалі, разом грати і битися, просити поради та відчувати рідне плече. Бажаю тобі справжнього щастя, щирої любові, і нехай твої діти будуть так само близькі, як і ми з тобою!

Теги за темою
Свята
Джерело матеріала
loader
loader