Це дисонує: Володимир Ращук зізнався, що його тригерить у цивільному житті
Це дисонує: Володимир Ращук зізнався, що його тригерить у цивільному житті

Це дисонує: Володимир Ращук зізнався, що його тригерить у цивільному житті

В комедійному серіалі Нового каналу Будиночок на щастя в епізодичних ролях знялися одразу чотири актори, що стали на захист України. Йдеться про Володимира Ращука, Анатоля Фон-Філандру, Андрія Кронглевського та Сергія Петька.

Вони на день-два взяли відпустки у своїх командирів, щоби долучитися до роботи на знімальному майданчику у пʼятому сезоні серіалу. Володимир Ращук поділився, як воно – бути військовим та актором водночас.

Володимир Ращук про тригери сучасних реалій

Артист зазначив, що для нього зніматися в комедії – окремий вид насолоди. Особливо, коли вся команда має почуття гумору та налаштована на імпровізацію. Проте тепер долучатися до творчого процесу непросто.

Зараз дивляться

– Постійно тригерить різниця між цивільним життям і фронтом. Звісно, на знімальному майданчику мені вдалося повністю відключитись і потрапити в атмосферу Будиночка на щастя. Та щоразу важко вириватися, коли хлопці залишаються там. Також складно інколи сприймати, як деякі люди в тилу не до кінця усвідомлюють, що відбувається в країні. Це дисонує… Але такі наші реалії, – резюмував Ращук.

При цьому Володимир зізнався, що дуже сумує за такою рідною акторською професією, тому завжди радий повернутися, коли є можливість.

Володимир Ращук

Фото: Новий канал

– Тільки з війною я почав по-справжньому це цінувати. Хоча, чесно кажучи, і до повномасштабного вторгнення ніколи не скаржився на втому чи велику кількість роботи. Я завжди з подякою все приймав, бо дуже люблю свою справу, якій присвятив майже 20 років життя. Але з війною переосмислив ще більше, – зауважив актор.

Нові епізоди комедійного серіалу Будиночок на щастя виходять з понеділка по четвер о 19:00 на Новому каналі.

Джерело матеріала
loader
loader