Моє серце не зайняте: Квіткова про роман із одруженим
Моє серце не зайняте: Квіткова про роман із одруженим

Моє серце не зайняте: Квіткова про роман із одруженим

Блогерка Даша Квіткова відреагувала на чутки про роман із одруженим чоловіком. Раніше в мережі з’явилася інформація, що вона нібито зустрічається з власником однієї з великих мереж Telegram-каналів Максимом Лавриненком.

Даша Квіткова про роман із одруженим

Особисте життя Даші після розлучення з ведучим Микитою Добриніним хвилює всіх її шанувальників. Їй приписували різні романи і ось днями блогер Богдан Беспалов заявив, що Квіткова зустрічається з Максимом Лавриненком. Їх нібито кілька разів бачили разом в одному зі столичних ЖК.

Така новина не залишилася без уваги, адже Максим одружений і виховує маленького сина. Вирішила відреагувати на це і Даша. У своєму Instagram вона показала, що отримує безліч запитань з приводу свого особистого життя.

Зараз дивляться
Даша Квіткова відреагувала на чутки про роман із одруженим чоловіком

Фото: Даша Квіткова / Instagram

– Я не у стосунках і не зустрічалася ні з ким після розлучення. Моє серце не зайняте. У мене все добре, – запевнила Квіткова.

Блогерка сказала, що щойно щось зміниться в її особистому житті, вона обов’язково дасть про це знати.

До слова, раніше Даша Квіткова розповідала, чому після розлучення у неї не було стосунків. За словами блогерки, вона з обережністю підходить до вибору обранця і знає, чого варта.

Джерело матеріала
loader
loader