Балістичний удар по Одещині: кількість загиблих зросла
Балістичний удар по Одещині: кількість загиблих зросла

Балістичний удар по Одещині: кількість загиблих зросла

На Одещині зросла кількість загиблих, які стали жертвами удару балістичною ракетою, яку запустили російські військові ввечері 10 квітня.

Як повідомили у прес-службі Одеської обласної прокуратури, вона вбила п’ять осіб.

"На жаль, сьогодні у лікарні помер чоловік, який отримав важкі поранення. Таким чином кількість загиблих збільшилася до п’яти людей", - розповіли у прокуратурі.

У відомстві УНІАН уточнили, що померлий отримав дуже тяжкі поранення. Наразі у лікарні перебувають ще кілька людей, за чиї життя борються медики. Серед них - чоловік, який через  обстріл окупантів залишився без ніг.

Очільник Одеської ОВА Олег Кіпер в ефірі телемарафону розповів, що вчора по Одещині було випущено російською армією 9 балістичних ракет. На місці події загинуло відразу чотири людини, в тому числі – 10-річна дівчинка. За даними посадовця, у неї був день народження 1 квітня. Наразі її молодша сестричка та  батьки перебувають у лікарні.

Росія вдарила по Одещині та влучила в АЗС

10 квітня російські військові завдали кілька ракетних ударів по Одеському регіону. Зокрема, ввечері було завдано удару, через який загинуло четверо людей, серед них - 10-річна дівчинка. Ще 14 людей отримали поранення, в тому числі - 4-річна дитина, у якої осколкове поранення тощо. Один з потерпілих залишився без обох ніг. За даними Сил оборони, ворог атакував транспортну інфраструктуру, сталося влучання в АЗС, що підсилило вибухову небезпеку. В момент атаки люди, що попали під удар, пішки прямували наприкінці робочого дня додому. Вони стали  жертвами підступного подвійного удару РФ.

Теги за темою
Новини України Одеса
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader