Практичного та недорогого суперника BMW від Mazda показали офіційно
Практичного та недорогого суперника BMW від Mazda показали офіційно

Практичного та недорогого суперника BMW від Mazda показали офіційно

Новий кросовер Mazda CX-80 2025 модельного року готується до офіційної прем'єри, яка відбудеться вже в 2024 році – 18 квітня. Це недорогий та практичний суперник BMW з нової преміальної лінійки японської компанії. Модель вперше показали офіційно.

Деталі повідомляє Carscoops. Нова Mazda CX-80 – це модель, яка прийде на зміну великому кросоверу Mazda CX-8 та стане флагманом компанії в Європі та Японії. Щоб відповідати очікуванням сімейних покупців, новинка отримає практичний салон із трьома рядами крісел.

Великий кросовер Mazda збудували на платформі п'ятимісної Mazda CX-60, яка суперничає з BMW X3. Однак у новинці через подовжений кузов (близько 5 м) виявиться більше місця.

Mazda CX-80

Дизайн CX-80 виконали в актуальному корпоративному стилі бренду з компактними фарами та великою решіткою. Особливість профілю – витягнутий капот. Це необхідно для довгого 6-циліндрового двигуна на задньоприводній платформі. Повний привод також буде.

Mazda CX-80

В оснащенні Mazda CX-80 з'явиться якісне оздоблення, сучасна мультимедійна система та технологічні помічники. Базовий бензиновий варіант отримав потужність 284 сили та 321 к.с. у разі дизельного двигуна. Також покупцям запропонують 328-сильний гібрид.

OBOZ.UA вже розповідав про новий кросовер Alfa Romeo – його запуск пройшов неоднозначно.

Джерело матеріала
loader