Нічна атака БПЛА: у Липецьку пошкоджено металургійний комбінат, — ЗМІ
Нічна атака БПЛА: у Липецьку пошкоджено металургійний комбінат, — ЗМІ

Нічна атака БПЛА: у Липецьку пошкоджено металургійний комбінат, — ЗМІ

Уночі два дрони врізалися в будівлю кисневої станції Новолипецького металургійного комбінату. Вони забезпечують необхідною кількістю стисненого повітря відповідних виробництв.

Два кисневі блоки зупинили на Новолипецькому металургійному комбінаті після атаки БПЛА. Подробиці у Telegram повідомляє ASTRA.

Внаслідок удару було зруйновано будівлю кисневої станції. Уночі два дрони врізалися в будівлю кисневої станції НЛМК.

Важливо ЗС РФ завдали ударів по Одесі: частина міста залишилася без світла, — соцмережі (відео)

Споруду було частково зруйновано, зупинено два кисневі блоки комбінату. Щодо кількості постраждалих невідомо. Головне завдання кисневих станцій на металургійних виробництвах — забезпечення необхідною кількістю стисненого повітря відповідних виробництв.

Удар БПЛА по Липецьку та іншим регіонам РФ

Липецьк та інші регіони РФ зазнали 24 квітня ударів. Губернатор регіону Ігор Артамонов у Telegram заявив про те, що Україна здійснила спробу завдати удару по інфраструктурі в промисловій зоні міста. Влада вирішила не вмикати системи оповіщення у населеному пункті. Евакуація населення була проведена тільки на території падіння БПЛА.

У Смоленській області паливо-енергетичні об'єкти нібито зазнали атак безпілотників. Російська влада звинуватила Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО працювали по повітряних цілях. Очевидці стверджували, що під час удару пролунали щонайменше 4-5 вибухів.

Нагадаємо, 24 квітня енергетики ДТЕК в Одесі повертають світло після атаки РФ зранку. За словами мера Геннадія Труханова, вибуховою хвилею пошкодило до 30 житлових будинків. Енергетики роблять усе можливо, аби повернути світло усім мешканцям Одеси.

Джерело матеріала
loader
loader